ULTIMA ORĂ Fiola, huiduită într-un cartier din Craiova! „Era să ia bătaie, a salvat-o Poliția Locală”

ULTIMA ORĂ Fiola, huiduită într-un cartier din Craiova! „Era să ia bătaie, a salvat-o Poliția Locală”

Ramona Săseannu, jurnalistă la TVR CRaiova, anunta ca Lia Olguta Vasilescu, candidat PSD la Primaria Craiovei, a fost huiduita intr-o vizita in unul dintre cartierele orasului. Ea ar fi fost salvata de Politia Locala.

„Pe surse: Olgi a fost huiduita in Bariera Valcii. A salvat-o Politia Locala”, a anuntat jurnalista Ramona Saseanu pe Facebook.

 

Jurnalista a venit ulterior cu noi detalii, dupa ce o angajata in administratia PSD i-a reprosat ca minte. „Era sa ia bataie”, a mentionat Saseanu.

Bariera Valcii este un cartier al orasului Craiova. El este delimitat de restul orasului prin intermediul liniilor de cale ferata, situate in partea nordica. Intrarea in cartier se face cu ajutorul podului Bariera Valcii.

Lia Olguta Vasilescu a anuntat, luni, ca si-a depus oficial candidatura pentru functia de primar al Craiovei. Ea le-a cerut craiovenilor „sa ii dea si Consiliul Local, astfel incat transformarile sa fie cel putin la fel de spectaculoase ca si mandatul trecut!”.

 

„Astazi, mi-am depus candidatura la Primaria Craiovei! Am alaturi de mine o echipa redutabila, formata din personalitati de forta ale orasului, din mediul academic, mediul de afaceri si din profesionisti ai administratiei locale si centrale. Faptul ca si echipa mea de la Bucuresti vine alaturi de mine in Consiliul Local este o garantie ca, in urmatorii patru ani, toti ne vom mobiliza pentru a dezvolta Bania. In urma cu opt ani, am candidat sub sloganul ‘Craiova meriti mai mult!’. Si am reusit sa schimbam fata orasului! Cati credeau ca vom avea stadionul sau spitalul promise, ca parcurile vor fi premiate la nivel national pentru modul in care au fost reabilitate sau ca vom avea cel mai frumos centru istoric din Romania?

Cu siguranta, Craiova merita totul, dar va trebui sa imi dea Consiliul Local, astfel incat transformarile sa fie cel putin la fel de spectaculoase ca si mandatul trecut!”, a anuntat Vasilescu pe Facebook.

Lia Olguta Vasilescu a venit la Biroul Electoral Municipal alaturi de sotul ei, Claudiu Manda, care conduce PSD Dolj.


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

3 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

4 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

5 Un articol despre ce se întâmplă în India...