ULTIMA ORĂ Fostul jurnalist Alin Bogdan a murit la doar la 43 de ani

ULTIMA ORĂ Fostul jurnalist Alin Bogdan a murit la doar la 43 de ani

Fostul jurnalist Alin Bogdan a încetat din viață, marți, la doar 43 de ani.

Alin Bogdan a intrat în presă în anul 1998. A fost redactor la Adevărul, pe politică internă, apoi a lucrat la Gândul, ca publicist comentator și la Cotidianul.

În toamna anului 2006, redactorul-șef de la Cortidianul, Dan Tăpălagă și-a dat demisia, declarând pentru HotNews.ro că a făcut acest pas din cauza „abuzului” prin care i-a fost luată șefia Departamentului Politic al ziarului. Împreună cu Dan Tăpălagă a plecat și Alin Bogdan, jurnalist la Departamentul Politic. Alin Bogdan, căruia i se propusese postul de șef al Departamentului, a declarat atunci pentru Hotnews.ro că există două motive pentru care a luat această decizie:

„În primul rând, pentru că eu am fost adus în echipă de Tăpălagă, și mi se pare normal să procedez așa. Al doilea motiv este de ordin funcțional: dacă o echipă care mergea bine a fost spartă, nu văd cum ar putea continua să funcționeze pe viitor în condiții optime”.

Ulterior, Alin Bogdan a intrat în consultanță politică, lucrând pentru campaniile electorale ale PNL.

Anunțul decesului a fost făcut de soția sa, jurnalista Sidonia Bogdan.

Sursa foto: Facebook Alin Bogdan


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

3 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

4 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

5 Un articol despre ce se întâmplă în India...