ULTIMA ORĂ Monica Macovei, pusă sub acuzare după accidentul auto de anul trecut

ULTIMA ORĂ Monica Macovei, pusă sub acuzare după accidentul auto de anul trecut

Monica Macovei a fost pusă sub acuzare pentru vătămare corporală din culpă, după ce mașina pe care o conducea a lovit un motociclist, în toamna anului trecut, au declarat pentru G4Media surse apropiate dosarului.


La începutul lunii octombrie 2022, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 39, între municipiul Mangalia și localitatea 2 Mai.

Polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de o femeie, de 63 de ani, și o motocicletă, condusă de un bărbat, de 56 de ani.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a motociclistului. La volanul mașinii se afla fostul ministru al Justiției Monica Macovei.

Aceasta a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultând că nu a consumat alcool.

La acel moment, Monica Macovei a afirmat că, în timp ce conducea de la 2 Mai spre Mangalia, pe banda sa de mers, un motociclist a intrat în plin în mașina sa. Macovei spune că nu a pierdut niciun moment controlul mașinii.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”