ULTIMA ORĂ Orgie sexuală de proporții într-un conac din Belgia!/Poliţia a arestat 56 de persoane

ULTIMA ORĂ Orgie sexuală de proporții într-un conac din Belgia!/Poliţia a arestat 56 de persoane

O nouă orgie sexuală organizată în plină pandemie a fost spartă de poliţiştii belgieni. Potrivit presei locale, 56 de persoane au fost arestate în timp ce petreceau complet dezbrăcate într-un conac.

Liniştita comună Virton, de la graniţa cu Franţa, a devenit brusc un punct de interes pentru presa belgiană şi cea franceză.

Potrivit cotidianului La Meuse, citat de Adevărul.ro, poliţia din Virton a avut ca misiune în noaptea de sâmbătă spre duminică să spargă o petrecere clandestină. Dar când au ajuns la faţa locului, poliţiştii s-au trezit în faţă cu zeci de persoane complet dezbrăcate, unele dintre ele fiind sub influenţa drogurilor.

Petrecerea a fost organizată cu ocazia zilei de naştere a unei tinere care a împlinit recent 28 de ani. Fiecare participant a plătit 250 de euro la intrare, iar acum va fi nevoit să scoată bani din buzunar şi pentru amenda primită pentru nerespectarea regulilor anti-COVID-19.

Citește integral pe  Adevărul.ro



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”