ULTIMA ORĂ Reghecampf și Anamaria Prodan se află la Poliția Snagov/Foștii soți se acuză reciproc de agresiune

ULTIMA ORĂ Reghecampf și Anamaria Prodan se află la Poliția Snagov/Foștii soți se acuză reciproc de agresiune

21:56 Poliția Snagov a transmis un comunicat oficial:

”La data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 19:36, la sediu Poliției Stațiunii Snagov s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 47, iar în jurul orei 19:38, s-a prezentat la aceeași subunitate de poliție o femeie, în vârstă de 49 de ani, aceasta în prealabil apelând și numărul de urgență 112, iar fiecare în parte, sesizând la sediul poliției faptul că, a fost agresat fizic, prin loviri, de către celălalt.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a acordat îngrijiri medicale atât bărbatului cât și femeii respective.

În cadrul activităților specifice polițiștii din cadrul Politiei Statiunii Snagov au aplicat 2 formulare de evaluare a riscului, în urma cărora au fost emise 2 Ordine de Protecție Provizorii.

În cauză au fost deschise 2 dosare penale, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie raportat la lovire sau alte violențe.

În același timp, la sediu Poliției Stațiunii Snagov, un alt bărbat, în vârstă de 47 de ani, a sesizat faptul că, a fost agresat fizic, prin lovire, de către primul bărbat menționat, în acest sens fiind deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare”.

------

Antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf și fosta soție, impresara Anamaria Prodan, se află, vineri seară, la sediul Poliției Snagov, conform surselor G4Media.

Foștii soți se acuză reciproc de agresiune. Polițiștii efectuează cercetări pentru a se lămuri cine a început disputa.

Antrenorul susține că fosta soție l-a pălmuit, conform surselor citate, în timp ce impresara susține că, de fapt, ea a fost cea lovită de fostul soț.

Reghecampf prezintă urme de violență la nivelul feței, în schimb Anamaria Prodan nu are niciun semn vizibil pe corp, potrivit IPJ Ilfov.

Acuzația în ambele situații: violență domestică. Poliția analizează posibilitatea de a emite ordine de protecție.

Aceleași surse spun că el a încercat să discute cu fiul său, iar fosta soție a făcut o criză de nervi și a refuzat să-i permită accesul în casă.

Laurenţiu Reghecampf a ajuns de urgență în țară, pentru a fi audiat în dosarul deschis ca urmare a plângerii penală făcută de Anamaria Prodan, care vizează sustragerea bunurilor comune ale familiei.

Cei doi au un nou termen în procesul de divorţ, fixat pentru joi, 28 septembrie, la Tribunalul Buftea.

Anamaria Prodan este impresar și reprezintă mai mulți fotbaliști din prima ligă.

Laurențiu Reghecampf a câștigat două titluri de campion al României ca antrenor la Steaua București în 2013 și 2014, plus Supercupa României în 2013.

Cei doi au avut o relație intens mediatizată. După divorț au continuat să fie ținte pentru presa de scandal din cauza acuzelor reciproce.

știre în curs de actualizare


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina