ULTIMA ORĂ Revolte în rândul soldaților ruși aflați pe frontul din Ucraina

ULTIMA ORĂ Revolte în rândul soldaților ruși aflați pe frontul din Ucraina

Soldații ruși din Brigada de Pușcași 38 a armatei ruse au refuzat brusc să participe la războiul împotriva Ucrainei, explicând acest lucru prin pierderi mari de trupe, raportează Statului Major al Forțelor Armate ale Ucrainei într-un rezumat al situației militare în dimineața zilei de 5 mai.

Militarii Brigăzii motorizate 38 se află în zona de frontieră și așteaptă să fie mutați în regiunea Amur a Federației Ruse.

În rândurile invadatorilor ruși se produc tot mai des revolte din cauza pierderilor semnificative în războiul împotriva Ucrainei

Potrivit Statului Major al Forțelor Armate ale Ucrainei, există probleme și în unități ale Armatei a 8-a din Districtul Militar de Sud al Federației Ruse, situate într-una dintre așezările districtului Svatovsky din regiunea Lugansk.

Soldații au o stare morală și psihologică scăzută, probleme semnificative cu armele și mijloacele de protecție și nu sunt încă pregătiți să îndeplinească sarcini.

Deoarece legea marțială nu a fost introdusă pe teritoriul Rusiei, este imposibilă trimiterea lor în fața tribunalelor, astfel încât aceștia sunt motivați prin persuasiune, mită și amenințări.

Numărul exact al acestor revolte din Forțele Armate ale Rusiei este necunoscut - potrivit unor surse, acesta a trecut de mult de la sute la mii.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...