ULTIMA ORĂ Rusia pregătește un atac masiv asupra Ucrainei din Belarus. Imaginile surprinse din satelit de pe aerodromul Zyabrivka

ULTIMA ORĂ Rusia pregătește un atac masiv asupra Ucrainei din Belarus. Imaginile surprinse din satelit de pe aerodromul Zyabrivka

La aerodromul „Zyabrivka” din Belarus, care se află în apropierea graniței cu Ucraina, există 14 sisteme de rachete antiaeriene S-400 (SAMS) și aproximativ 60 de rachete.

Acest lucru este anunțat de grupul de monitorizare „Belarusian Gayun”, care, cu ajutorul imaginilor prin satelit, a reușit să alcătuiască o imagine de ansamblu actualizată și completă a tuturor echipamentelor și obiectelor situate în Zyabrivka la momentul actual.

Analiștii au descoperit că cel puțin 10 sisteme de apărare antiaeriană S-400 „Triumph” sunt amplasate. Alături de alte vehicule de aprovizionare, pot exista mai multe S-300/400, dar cu lansatoare coborâte. De asemenea, se poate vedea radarul de iluminare și ghidare în această zonă.

Două sisteme antiaeriene Pantsir de apărare antirachetă sunt în picioare pe movilele de la sol și puțin mai departe - un elicopter Mi-8.

Mai aproape de centrul aerodromului există o mulțime de corturi cu rol administrativ. Și vizavi, probabil, există rachete pentru sistemul de apărare aeriană S-300/400.

Rusia se pregătește pentru un atac masiv cu rachete asupra Ucrainei

Probabil, Kremlinul se pregătește pentru o lovitură masivă cu rachete pe teritoriul Ucrainei în următoarele săptămâni.

Reamintim că, pe 11 august, exploziile au răsunat la aerodromul „Zyabrivka” . Ministerul Apărării din Belarus a declarat drept cauză un incendiu la un motor.

În același timp, Forțele Armate ale Ucrainei le-au mulțumit pentru acest lucru partizanilor din Belarus, care oferă asistență Ucrainei în lupta împotriva Forțelor Armate ale Federației Ruse.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Mare lovitură pentru Kremlin. Kârgâzstan și Kazahstan adoptă alfabetul latin, renunță la cel chirilic: „Russkiy Mir se destramă”

2 Lovitură sub centură pentru Putin de la aliatul său, Lukașenko

3 SUA răspund Rusiei cu USS Gerald R. Ford - cel mai modern și scump portavion construit vreodată. Nava, pregătită de prima misiune

4 Moarte stupidă pentru un fotomodel, în camera de hotel. Tânăra a confundat ușa de la toaletă

5 „Regrupare tactică” la Lîman. Forțele de ocupație fug mâncând pământul. Kievul spune că toate căile de acces sunt ”sub controlul focului” ucrainean