ULTIMA ORĂ Spion în slujba Chinei arestat în Germania

ULTIMA ORĂ Spion în slujba Chinei arestat în Germania

Germania a arestat şi acuzat un bărbat suspectat de spionaj pentru serviciul secret al Chinei, a declarat marţi procuratura.

Bărbatul, identificat drept Klaus L. conform regulilor germane de raportare, este politolog şi lucra la un grup de reflecţie din 2001, a declarat procurorul într-o declaraţie.

El a fost recrutat de serviciul de informaţii chinez în timpul unei conferinţe la Shanghai în 2010 şi a transmis cu regularitate informaţii în schimbul unor sume de bani şi unor călătorii în China până în noiembrie 2019, a declarat biroul.

Suspectul, care va apărea marţi la un tribunal din München, a colectat informaţii prin diferitele sale contacte politice de rang înalt pe care le-a dezvoltat de-a lungul anilor, lucrând pentru grupul de reflecţie, a spus acesta.

Canalul ARD a declarat că bărbatul a lucrat pentru Fundaţia Hanns Seidel din München, un grup de reflecţie asociat cu partidul soră bavarez al cancelarului Angela Merkel, Uniunea Socială Creştină (CSU).

Fundaţia nu a făcut niciun comentariu până la publicarea articolului, relatează Epoch Times .


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...