ULTIMA ORĂ/Clujul, câștigat de liberali cu un scor imens și în municipiu și în județ. Emil Boc ar înregistra peste 70% din voturi

ULTIMA ORĂ/Clujul, câștigat de liberali cu un scor imens și în municipiu și în județ. Emil Boc ar înregistra peste 70% din voturi

Conform primelor rezultate din secțiile de votare, liberalii clujeni înregistrează un scor imens, atât la nivelul municipiului Cluj Napoca, cât și la nivelul județului Cluj.

Primarul în funcție al municipiului Cluj Napoca, Emil Boc, numără în acest moment peste 70% din voturile exprimate, în timp de PNL ar înregistra un procent de peste 50%.

De asemenea, la nivelul județului, PNL a câștigat tot mediul urban, respectiv orașele Câmpia Turzii, Turda, Gherla, Dej și Huedin.

PNL a câștigat și localitatea Florești, cea mai mare din județul Cluj, deși liderii partidului aveau emoții în privința șanselor candidatului lor, Bogdan Pivariu, având în vedere că în cursa electorală s-a aflat și primarul în funcție, fostul liberal Horia Șulea. În final, Pivariu s-a impus în fața lui Șulea, cu un scor detașat portivit prilmelor rezultate de la numărătoarea paralelă din secțiile de votare.

Vom reveni cu detalii pe marginea rezultatelor obținute de formațiunile politice clujene.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 O să aveți un șoc după ce veți citi povestea asta! Așa vi se fură țara, dragi români!

2 Interlopi la PNL

3 „Pot să filmez și eu puțin bucătăria ta?” / Interlopii României au început să-și afișeze ostentativ bogăția

4 DEZVĂLUIRI Pesediștii înroșeau telefoanele / Presiunile puse de cumnatul lui Adrian Năstase asupra conducerii AS…

5 Sex cu năbădăi în Oltenia! / Patron amenințat cu pistolul de amantul nevestei!