ULTIMĂ ORĂ/Dan Barna, îndemn la vot cu Iohannis: „Votul vostru contează!”

ULTIMĂ ORĂ/Dan Barna, îndemn la vot cu Iohannis: „Votul vostru contează!”

Dan Barna, candidatul Alianței USR PLUS la prezidențiale în turul 1, le-a adresat susținătorilor săi un îndemn să voteze cu Klaus Iohannis în turul 2. El s-a adresat votanților din Diaspora, amintindu-le că pentru ei votul a început încă de azi și durează trei zile.

”A început votul în diaspora pentru turul al II-lea al alegerilor prezidențiale. La fel ca în turul I, românii din diaspora au la dispoziție trei zile pentru a-și exercita votul.
– vineri, 12:00-21:00 ora locală
– sâmbătă, 7:00-21:00 ora locală
– duminică, 7:00-21:00 ora locală
Vă îndemn să mergeți la urne în număr cât mai mare și să-l votați pe Klaus Iohannis. Votul vostru contează!”, a scris Barna.

El s-a clasat pe locul 3 în primul tur al alegerilor prezidențiale și și-a anunțat susținerea pentru Iohannis imediat după anunțarea rezultatelor oficiale.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Mare lovitură pentru Kremlin. Kârgâzstan și Kazahstan adoptă alfabetul latin, renunță la cel chirilic: „Russkiy Mir se destramă”

2 Moarte stupidă pentru un fotomodel, în camera de hotel. Tânăra a confundat ușa de la toaletă

3 VIDEO ​George Simion, săltat de mascați, la 3 dimineața din Piața Victoriei, după un scandal de aproape o oră / Liderul AUR ar fi condus cu permisul s…

4 SUA răspund Rusiei cu USS Gerald R. Ford - cel mai modern și scump portavion construit vreodată. Nava, pregătită de prima misiune

5 VIDEO Soldații Rusiei se răscoală. Ce-a pățit un ofițer de top care i-a amenințat pe noii recruți: ”Sunteți toți carne de tun!”