ULTIMA ORĂ/Italia anunță că numărul deceselor a ajuns la 5!/O italiancă venită acum două săptămâni din zona Veneto a fost internată cu febră, la Alba Iulia

ULTIMA ORĂ/Italia anunță că numărul deceselor a ajuns la 5!/O italiancă venită acum două săptămâni din zona Veneto a fost internată cu febră, la Alba Iulia

ULTIMA ORĂ/Italia anunță că numărul deceselor a ajuns la 5!/O italiancă venită acum două săptămâni din zona Veneto a fost internată cu febră, la Alba Iulia.

Ora 13.39: Femeia este soția unui angajat italian care lucrează la autostrada Sebeș – Turda. Familia a calatorit acum două săptămâni în Lombardia. Potrivit Danielei Drăghici Popa, director adjunct al Direcției de Sănătate Publică Alba, ”bărbatul e asimptomatic, femeia si copilul au febră și diaree. Sunt în carantină. Au fost amenajate doua camere la sectia de contagioase. Li s-au luat probe si vor fi trimise la analize”.

UPDATE 13.15: A fost confirmat decesul unei a cincea persoane din cauza noului coronavirusului în nordul Italiei.

”219 au fost infectați și cinci au murit, un deces a survenit recent în Lombardia, un bărbat în vârstă de 88 de ani din Caselle Landi”, a spus șeful Protecției Civile, Angelo Borelli.

În toate cazurile, este vorba despre persoane în vârstă cu probleme medicale preexistente, potrivit acestuia, scrie La Repubblica.

Alba Iulia: o italiancă venită acum două săptămâni din zona Veneto e suspectă de infectare cu Coronavirus

UPDATE Ora 13.05: „Femeia este de cetățenie italiană, a venit la Alba Iulia în urmă cu două săptămâni din zona Veneto. Are simptome de febră (39 de grade)”, a declarat Dan Crainic, director medical al spitalului din Alba Iulia. Veneto este una dintre zonele puternic afectate de epidemia de coronavirus din Italia.

O femeie din județul Alba care acuză febră și stări de vomă s-a prezentat luni la Spitalul județea din Alba Iulia împreună cu bebelușul său de 7 luni. Ea este suspectată de infectare cu coronavirus, potrivit reprezentanților spitalului.

Femeia a fost dusă la secția de boli contagioase a spitalului județean.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Scârboasă șobolănime mai colcăie la vârful acestei țări!

3 Zvon / Râcă mare în PSD după ce l-au prins pe Dîncu jucând la două capete

4 Idiotul ăsta ar trebui interzis în spitalele din România! / Mama anti vaccinistului Răzvan Constantinescu este „…

5 Gastronomia sexuală din Evul Mediu / Tinerele imprimau pîinea cu labiile