ULTIMĂ ORĂ/PNL prezintă lista finală a jurnaliștilor care îi vor pune întrebări președintelui Iohannis la dezbaterea de la ora 19.00

ULTIMĂ ORĂ/PNL prezintă lista finală a jurnaliștilor care îi vor pune întrebări președintelui Iohannis la dezbaterea de la ora 19.00

Președintele Klaus Iohannis participă marți seară, începând cu ora 19.00, la o dezbatere cu jurnaliști și politiologi organizată de Partidul Național Liberal, care va avea loc în Aula Bibliotecii Centrale Univeristare Carol I. Fiecare jurnalist ar urma să-i adreseze președintelui 2-3 întrebări. PNL a comunicat, marți, lista finală a jurnaliștilor prezenți la dezbaterea cu șeful statului.

„Partidul Național Liberal organizează astăzi, 19 noiembrie a.c., începând cu orele 19.00, dezbaterea Președintelui României, Klaus Iohannis, cu analiști, politologi și jurnaliști. La evenimentul care se va desfășura în Aula Bibliotecii Centrale Universitare “Carol I”, vor participa: Ramona Avramescu, Clarice Dinu, Moise Guran, Ion M. Ioniţă, Cristian Leonte, Silviu Mănăstire, Cristian Pîrvulescu, Cristina Şincai și Radu Tudor. Dezbaterea reprezintă o premieră pentru România, în contextul alegerilor prezidențiale, participanții care vor lua parte la dialog având posibilitatea să abordeze orice teme și orice subiecte pe care le consideră de interes pentru opinia publică”, se arată într-un comunicat de presă al Partidului Național Liberal.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Turcii intră surprinzător pe Autostrada Transilvania, pe tronsonul unde lucrează românii de la UMB!