ULTIMĂ ORĂ/Urmează demiteri la Jandarmeria București după ce s-a încercat blocarea convorbirilor desecretizate din 10 august, dintre jandarmi!

ULTIMĂ ORĂ/Urmează demiteri la Jandarmeria București după ce s-a încercat blocarea convorbirilor desecretizate din 10 august, dintre jandarmi!

ULTIMĂ ORĂ/Urmează demiteri la Jandarmeria București după ce s-a încercat blocarea convorbirilor desecretizate dintre jandarmi, din 10 august!

Marcel Vela, ministrul Afacerilor de Interne, a declarat, marți seară, la Realitatea Plus, că urmează demiteri la Jandarmeria București pentru că ”oameni din eșalonul doi și trei au tras frâna de mână” în dosarul 10 august, după ce Vela a cerut să primească convorbirile desecretizate dintre jandarmi ca să le poată trimită procurorilor DIICOT:

”Urmează demiteri la Jandarmeria București pentru că avem viteze diferite. Nu spun că neapărat conducerea, dar oameni din eșalonul doi și trei au tras frâna de mână în acest dosar. Da, urmează demiteri, pentru că au tărăganat livrarea convorbirilor desecretizate dintre jandarmi, din seara de 10 august, ca să le pot trimite procurorilor”, a transmis Vela.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren