ULTIMA ORĂ/VIDEO Important activist de mediu, atacat de mafia lemnului când era în mașină cu fiica sa

ULTIMA ORĂ/VIDEO Important activist de mediu, atacat de mafia lemnului când era în mașină cu fiica sa

Tiberiu Bosutar, cel mai vocal activist de mediu din Suceava, a fost atacat miercuri, chiar in timpul unei transmisii live de pe pagina de  Facebook  "Legea Codrului". Bosutar, care era in masina cu fiica sa, realiza un live despre taierile de padure din Suceva cand masina sa a fost atacata cu o scandura.

In timpul atacului la care a fost supusa masina tatalui sau, fiica lui Bosutar a cerut ajutor: "Politia, vino repede dupa noi! Repede! Te rog repede! Suna la Politie! Vin cu noi, ne omoara acum! Mergi mai repede, te rog!".

"Hotii de lemne ne-au spart masina. Uitati-va ce am patit. Uitati-va ce mi-a facut padurarul. Asta-i Romania, asta-i. Asta ne fac hotii de lemne. Ne-a atacat exact padurarul pe care l-am filmat. Oameni buni, in ziua mare, n-avem voie sa vorbim. Eu cu fetita mea. (...) Ati vazut ce face mafia lemnului?", a fost reactia activistului, care i-a criticat pe ministrul Mediului si pe ministrul Afacerilor Interne pentru lipsa de reactie. In urma cu doua luni, activistul de mediu a reclamat ca a fost atacat de un angajat al Garzii Forestiere, care a intrat cu masina intentionat in el.

 
 


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa