Ultimele ediții „Survivor România“: se schimbă ora de difuzare

Ultimele ediții „Survivor România“: se schimbă ora de difuzare

După mai bine de patru luni și jumătate de când a început competiția din Republica Dominicană, Pro TV schimbă ora de difuzare a reality-show-ului.

Daniel Pavel, prezentatorul show-ului Survivor România FOTO Pro TV

Ultimele ediții „Survivor România“ vor fi difuzate de luni până miercuri, de la 21.30, pe Pro TV, în loc de 20.30, ca până acum.

Au trecut peste patru luni de la momentul în care concurenții au acceptat cea mai mare provocare a vieții lor – participarea la unul dintre cele mai dure show-uri din lume. Sezonul i-a pus față în față cu jocuri care le-au testat limitele și cu lipsuri care le-au arătat că nu există imposibilul.

Cei mai puternici , cei care i-au convins pe telespectatori că pot mai mult și că merită să rămână în luptă, au ajuns în etapa luptelor individuale. „Survivor România“ este tot mai aproape de finala care va arăta cine va câștiga titlul în acest sezon.

Până la ultima confruntare au mai rămas câteva lupte individuale de dus, iar concurenții vor să dea totul pe traseu. Cei de acasă trăiesc alături de aceștia de trei ori pe săptămână și îi susțin în fiecare nouă provocare.

Începând de luni, cele trei ediții săptămânale ale show-ului „Survivor România“ se vor vedea de la ora 21.30, imediat după ce telespectatorii se vor bucura de serialul „Las Fierbinți“, care va fi difuzat de luni până vineri, de la 20.30. Emisiunea poate fi urmărită în avans pe Voyo. Finala „Survivor România“ va fi transmisă începând cu ora 20.30, live, din Republica Dominicană.

În ediția din această seară va avea loc încă o eliminare, după care doar șase concurenți vor rămâne în lupta pentru marele premiu de 100.000 de euro.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...