Ultimii la altar: actori celebri care s-au căsătorit târziu, după 40 de ani

Ultimii la altar: actori celebri care s-au căsătorit târziu, după 40 de ani

Sunt persoane care de-abia așteaptă să se căsătorească. Și mai sunt oameni ca ei, care nu se grăbesc deloc la Starea Civilă.

Numeroase celebrități au făcut pasul cel mare după 40 de ani

Aceste vedete au preferat să facă pasul cel mare cu mai multă înțelepciune, după ce-au numărat 40 de primăveri sau chiar mai multe. Te invităm, așadar, să cunoști starurile care s-au căsătorit târziu în viață.

Salma Hayek și François-Henri Pinault

Salma Hayek și François Henri Pinault profimedia 0735614435 jpg

Actrița mexicană a fost iubită de mulți, dar i-a spus Da doar unui bărbat, și asta după mult timp de gândire. Hayek avea 42 de ani când s-a căsătorit pentru prima dată, de Ziua Îndrăgostiților, în 2009, la Paris. Alesul ei, mogulul francez Henri Pinault (60) , se afla deja la al doilea mariaj și la al patrulea copil. O căsnicie armonioasă, care încă rezistă.

Geri Halliwell și Christian Horner

Geri Halliwell și Christian Horner GettyImages 1343619869 jpg

Fosta Spice Girl (Ginger Spice, mai exact) s-a căsătorit cu proprietarul echipei de Formula 1 Red Bull Racing în mai 2015, cu mai puțin de trei luni înainte de a împlini 43 de ani. Târziu, dar cu un mire bine ales. Nici el nu era prea tânăr când a ajuns pentru prima oară la altar (42 de ani), dar avea, deja, un copil. Geri i-a mai dăruit, apoi, un moștenitor.

George și Amal Clooney

profimedia 0731517283 jpg

Puțini își mai amintesc că actorul a mai fost căsătorit o dată, undeva în 1989. După ce mult timp a respectat jurământul că nu se va mai însura niciodată, George i-a surprins pe toți când i-a pus un inel pe deget frumoasei avocate Amal Alamuddin, în 2014. Nunta lor a avut loc când el avea 53 de ani, iar ea 36 și a fost, în cazul actualei doamne Clooney, primul drum la altar. Opt ani mai târziu, cei doi sunt încă împreună , bașca părinți de gemeni.

Harrison Ford și Calista Flockhart

Harrison Ford și Calista Flockhart GettyImages 504393424 jpg

Dacă Ford mai fusese căsătorit de două ori înainte de a o întâlni pe Flockhart, Calista se afla la prima nuntă și avea 45 de ani atunci când ea și Harrison, pe atunci în vârstă de 68 de ani, și-au unit destinele în iunie 2010. În ceea ce privește copiii, Ford (de cinci ori tată) și Calista au doar unul împreună, adoptat.

Marcia Cross și Tom Mahoney

Marcia Cross și Tom Mahoney GettyImages 76784491 jpg

În 2006, amândoi au făcut pentru prima oară pasul cel mare. Actrița din Neveste Disperate și soțul ei, agent de bursă, nu s-au grăbit să facă acest pas la vârste mai tinere, nici cu alți parteneri. Când s-a căsătorit pentru prima oară, Marcia avea deja 44 de ani, el 48, iar fiicele lor gemene au venit pe lume un an mai târziu, cu puțin timp înainte ca vedeta să împlinească 45 de ani.

Jerry Seinfeld și Jessica Sklar

Jerry Seinfeld și Jessica Sklar GettyImages 967401596 jpg

Comediantul care a făcut istorie cu serialul Seinfeld a avut ceva iubiri la activ, însă doar o femeie l-a convins să se însoare. Jessica lucra în PR când a cunoscut-o Jerry și era măritată de doar patru luni. A divorțat de dragul starului, iar Jerry a ajuns și el, într-un final, la altar, la vârsta de 45 de ani. Mariajul lor început în circumstanțe dubioase durează bine-mersi, fiind încununat, între timp, și de trei copii.

Foto: Getty Images, Profimedia

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Citiți, ca să vedeți pe mâinile cui a ajuns România!

2 VIDEO Dilema Danei Budeanu / „Dacă tu nu i-o sugi, cine i-o suge?”

3 „Parcă am fi coafeze” / Profesoară, oripilată de cadourile pe care le fac părinții de Sărbători

4 STS / Șapte indicii că telefonul tău mobil ar putea fi virusat

5 Cine este interlopul român care l-a transformat pe polițistul care îl păzea în propriul angajat. Apoi, l-a turnat