Ultimul glonț...

Reportaje-Live: Ultimul glonț

Ar trebui sa ne oprim toți o secunda și sa avem o discuție serioasa pentru prima data în 30 de ani. În ce direcție mergem? Cine suntem? Ce vrem de la noi?

Dacă am putea face asta, fără orgolii și cu mintea limpede am înțelege ca este ultima șansă, ca este ultimul tren pentru România.

Dragii mei cititori, va spun cât se poate de obiectiv și de realist ca mai avem o singura șansă. Dacă la alegerile parlamentare și locale populația va vota iar PSD/Alde cu tot sistemul asta mizerabil, cu restul corupților și trădătorilor care călăresc tara asta de 30 de ani, atunci s-a terminat. Este game over. Nu vom mai avea timp și resurse sa ne mai ridicam.

Cât se poate de sincer va spun ca mi-e frica. Mi-e foarte frica de ce va vota populația asta îndobitocita și spălată pe creier de zeci de an de propaganda. În fiecare zi șterg zeci de comentarii care fac propaganda PSD, care ridica în slavi corupții, care o înjura pe Kovesi, UE etc. Și credeți-mă ca nu toți sunt postaci. Sunt foarte mulți care chiar cred ca ne era mai bine în comunism sau ca Dragnea e erou național. Ma uit pe profilele lor asa cu o curiozitate neobosita încercând sa le înțeleg realitatea, întrebându-mă cum poți gândi atât de greșit. Cum poți sa negi orice evidenta? Cum au ajuns oamenii aceștia atât de jos încât nu mai sunt în stare sa deosebească cinstea de necinste? Cum poți sa ai pensie de 1000 de lei și sa îl aperi agresiv pe Năstase sau pe Dragnea? Oare ei nu mor în spitale? Oare nepoții lor au scoli cu apa calda? Oare lor le convine când vad cât se fura? Sunt funcționari, sunt pensionari, sunt militari, sunt și unii tineri semianalfabeti. Sunt oameni care și-au pierdut busola complet, care și-au pierdut orice forma de discernământ. Oameni esuati, agresivi, pensionari care vor sa tragă totul în groapa cu ei.

Sunt mulți și vor vota toți. Își vor vota mecanic calaii și nu vor avea regrete, vor dormi bine noaptea.

Iar eu va spun cu toată seriozitatea ca mai avem o singura șansă. Dacă romanii votează iar același sistem care capuseaza România de zeci de ani, atunci praful și pulberea se vor alege de tara asta. Vor pleca milioane de romani și probabil va urma o criza crunta cum România nu a văzut prea multe în istorie.

Alegerile parlamentare și locale de la anul vor fi primele alegeri din viata mea în care voi sta la propriu cu bagajele la ușa. Și credeți-mă ca nu voi rămâne sa lupt și sa fac pe eroul pentru un popor de idioți. Ne meritam soarta și ne cream soarta. Va fi un moment de cotitura cu miza uriașă.

As vrea sa fiu optimist... Chiar as vrea


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ / Cattani de România lovește din nou! Dosar penal la DNA în cazul achiziției de măști medicale de la …

2 Mafie pe față! / Mandatul de arestare în lipsă emis pe numele lui Iorgulescu Jr. a fost anulat pe motiv de viciu…

3 Milițianul Neluțu, care a infectat zeci de persoane la spitalul Gerota din Capitală, a fost externat pe ascuns…

4 Cei „12 apostoli” ai dezinformării despre coronavirus au ajuns și în România

5 VIDEO Generalul Oprea face ordine la Suceava: Cadrele medicale care refuză carantina au ca variante șomajul te…

recomandări

Te ia DNA: ISU

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Un tip a creat ciocanul lui Thor cu electromagneţi şi amprentă