Umilirea unei mari artiste. Pensia jenantă a Mariei Ciobanu după o carieră spectaculoasă: „Cum să trăiesc?“

Umilirea unei mari artiste. Pensia jenantă a Mariei Ciobanu după o carieră spectaculoasă: „Cum să trăiesc?“

Maria Ciobanu, „Ciocârlia muzicii românești”, este umilită de statul român, după o viață petrecută pe scenă. Artista încasează lunar o pensie jenantă, despre care spune că nu s-ar fi putut descurca dacă nu se muta în America, la una dintre fiicele sale.

După o carieră spectaculoasă pe scenă, Maria Ciobanu are o pensie de 1.200 de lei, scrie click.ro

Maria Ciobanu, una dintre cele mai iubite artiste FOTO Adevărul

„După 40 de ani de muncă am 1.200 de lei. Cam cum aş putea să trăiesc?! Eu, care am dăruit atâta bucurie oamenilor care îmi ascultă cântecele?! Cum să trăiesc cu 1.200?", a spus, în urmă cu mai mult timp, Maria Ciobanu.

Artista s-a stabilit în Statele Unite ale Americii, acolo unde trăiește alături de fiica sa, Camelia.

Citește articolul complet pe click.ro

Iubirea cu celebrul Ion Dolănescu

Pe lângă talentul muzical, Maria Ciobanu a devenit celebră și prin relația de iubire cu Ion Dolănescu, un alt mare artist român. Deși s-au iubit nebunește, cei doi nu au rezistat prea mult împreună. Trei femei au făcut parte din viața lui Ion Dolănescu , însă doar una dintre ele i-a fost soție în acte. Cu Maria Ciobanu a avut cea mai zbuciumată și mediatizată relație. Povestea lor de dragoste bate orice film. Au fost căsătoriți doar în fața lui Dumnezeu.

Aproape cinci ani a durat povestea lor de dragoste, finalizată cu ani de zile în care nu și-au mai vorbit. Ionuț a reușit să-și împace părinții cu puțin timp înainte ca regretatul artist să se stingă din viață în 2009, la vârsta de 65 de ani.

După două căsnicii eșuate din care au rezultat și două fete, Maria Ciobanu a hotărât să devină mireasa lui Dolănescu după vreo trei ani de insistențe.

N-am făcut nuntă decât cu Dolănescu! Eram căsătorită cu tatăl Cameliei, mă îmbolnăvisem de la o intoxicație și mă internasem. Eu mă gândeam că am cancer. Și a venit Dolănescu în spital cu textul unei melodii și m-a întrebat dacă vreau s-o înregistrăm. El era militar în termen la Ciocârlia.

După ce am înregistrat melodia, a luat toată țara foc, a fost un real succes. Noi nu aveam nimic unul cu altul, eu eram căsătorită cu Burnea, el avea o relație cu Iustina Băluțeanu. Am umblat împreună în turnee, lumea zicea deja că suntem soț și soție”, mărturisea Maria Ciobanu la Destine Celebre.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Trăiește și cu amanta în casă și cu soția. Vrea să pară model pentru societate, dar el de fapt e cel mai mare escroc”

2 De citit...

3 Halep, dopată. Straniul caz al suplimentului contaminat. Nu a mai fost produs din 2018, dar a ajuns la Simona în 2022

4 S-a elucidat misterul tinerei moarte din Mamaia Nord. Este DJ Lalla, în vârstă de 34 de ani

5 Judecătorii și-au mărit ieri salariile, retroactiv. Statul va fi pus să plătească și dobânzi penalizatoare