Umilit, Adrian Mutu a plecat de la CFR Cluj. Înlocuitor-surpriză pe banca ardelenilor

Umilit, Adrian Mutu a plecat de la CFR Cluj. Înlocuitor-surpriză pe banca ardelenilor

Adrian Mutu a dezvăluit că și-a dat demisia de la CFR Cluj, după ce echipa sa a fost umilită marți seara de Corvinul, 0-4 în Cupa României. După o noapte de gândire, tehnicianul instalat de puțină vreme a decis să plece. Patronul clubului, Nelu Varga, s-a mișcat rapid și a găsit înlocuitor, în persoana lui Andrea Mandorlini, fostul antrenor, care rămasese ca scouter în cadrul clubului.

Aventura lui Adrian Mutu la CFR Cluj a durat câteva săptămâni. Foto Facebook

„Mi-am dat demisia de la CFR Cluj! M-am gândit toată noaptea, nu pot să trec peste această umilință. Eu am o altă mentalitate , una de învingător. Demisia mea este de la ora 11:00 dimineața pe biroul președintelui de la CFR Cluj, Cristi Balaj. Aștept s-o aprobe și domnul Varga și ne strângem mâinile.

A fost o umilință prea mare, peste care eu, care am un caracter de campion, pur și simplu nu pot să trec. Îmi doresc să facă performanță în continuare CFR-ul, dar e greu în aceste condiții, pe care le-ați văzut și dumneavoastră. E vorba despre evoluția pe care am avut-o în meciul împotriva Corvinului, dar mai ales despre lipsa de atitudine care a existat.

Deci, oficial, pot spune că mi-am înaintat demisia! Îmi pare foarte rău de această situație, dar eu, Adrian Mutu, am stat și m-am gândit toată noaptea și pur și simplu nu pot accepta așa ceva”, a declarat Mutu, potrivit Fanatik.

Andrea Mandorlini, din nou pe banca CFR-ului

Pentru CFR Cluj urmează derby-ul cu Rapid din Giulești, sâmbătă, de la 20.30, partidă în urma căreia una dintre cele două formații se poate rupe decisiv de locul 2 în clasament. La această întâlnire, pe banca ardelenilor va sta Andrea Mandorlini, antrenorul care fusese înlocui t cu Adrian Mutu la finalul lunii ianuarie.

Potrivit gsp.ro, italianul , în prezent scouter la club, a fost sunat de Varga încă de aseară, pentru a-l chema la Cluj, fiind plecat câteva zile acasă, pentru a fi alături de familie. Antrenorul va ateriza azi la Cluj pentru a prelua responsabilitățile tehnice ale echipei.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat