Un actor canadian a murit după ce a cheltuit 220.000 de dolari pentru a semăna cu un superstar sud-coreean

Un actor canadian a murit după ce a cheltuit 220.000 de dolari pentru a semăna cu un superstar sud-coreean

Moartea unui actor canadian a fost pusă pe seama operațiilor estetice pe care și le-a făcut pentru a intra în pielea personajului pe care urma să îl interpreteze. Acesta a încercat să semene cu Jimin, cântăreț din Coreea de Sud, membru al formației BTS.

Saint Von Colucci urma să-l interpreteze pe Jimin într-un serial

Saint Von Colucci, de 22 de ani, urma să joace rolul muzicianului într-un serial care ar urma să fie produs de o platformă de streaming din SUA, potrivit Daily Mail .

Eric Blake, reprezentant al actorului, a precizat că tânărul a murit după ce a suferit o complicație în urma uneia dintre operații.

Inițial s-a crezut că este vorba despre o farsă generată de inteligența artificială, iar informațiile despre moartea lui Colucci au circulat pe site-urile de știri coreene.

În presă a apărut informația că sâmbătă seara, 22 aprilie, actorul a fost operat într-un spital din Coreea de Sud pentru a-i fi îndepărtate implanturile de maxilar pe care le-a introdus în luna noiembrie, o intervenție cu risc major.

Acestea au generat o infecție periculoasă, iar actorul a fost intubat înainte de a muri. „Este foarte tragic ce s-a întâmplat”, a declarat Eric Blake pentru presă.

Jimin, primul artist sud-coreean care ajunge pe primul loc în topul Billboard FOTO Profimedia

Jimin, primul artist sud-coreean care ajunge pe primul loc în topul Billboard FOTO Profimedia

Actorul canadian locuia în Coreea de Sud și se pare că ar fi făcut în total 12 operații ca să semene cât mai bine cu starul sud-coreean pe care îl interpreta. Acesta a suferit un lifting facial, o operație la nas, lifting al ochilor și sprâncenelor și o reducere a buzelor. Toate intervențiile au costat aproximativ 220.000 de dolari.

Era foarte nesigur în privința aspectului său. Avea maxilarul și bărbia foarte pătrate și le dorea în formă de V, forma pe care o au mulți asiatici”, a spus Blake. Chiar dacă fusese informat despre riscurile implanturilor la maxilare, actorul a hotărât să se opereze. Colucci se mutase în Coreea de Sud din Canada în 2019, pentru că își dorea o carieră în industria muzicală.

În 2022, el a fost distribuit în serialul coreean Pretty Lies, care a fost filmat din iunie până în decembrie și urmează să fie lansat pe o platformă de streaming din SUA, la sfârșitul acestui an.

Cine e primul artist sud-coreean care ajunge pe primul loc în topul american Billboard

Jimin, unul dintre membrii grupului de K-pop BTS, a devenit primul artist solo din Coreea de Sud care a ajuns pe primul loc în topul american Billboard, a anunțat pe 4 aprilie 2023, BBC.

Starul sud-coreean a reuşit această performanţă cu cel mai recent single al său , „Like Crazy", care a debutat pe prima poziţie a clasamentului Billboard Hot 100, bazat pe vânzările de discuri, ascultările în streaming şi difuzările la posturile de radio, scrie Agerpres.

Jimin, în vârstă de 27 de ani, a sărbătorit acest record pe Instagram, unde le-a prezentat celor 49 de milioane de admiratori ai săi o fotografie cu cea mai recentă ediţie a topului american.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia