Un agent al Serviciului Secret care a suferit un atac cerebral în timpul vizitei lui Trump în Scoţia a murit

Un agent al Serviciului Secret care a suferit un atac cerebral în timpul vizitei lui Trump în Scoţia a murit

Un agent al Secret Service care a suferit un atac vascular cerebral în timpul vizitei preşedintelui Donald Trump la terenul de golf de la Turnberry a murit, relatează miercuri Press Association.

Agentul, un bărbat cu 19 ani de experienţă în serviciu, se afla în Scoţia în contingentul de pază a preşedintelui când s-a îmbolnăvit, duminică.

El a beneficiat de "îngrijiri medicale de urgenţă" din partea medicilor din Scoţia, dar a murit marţi dimineaţă, înconjurat de membri ai familiei sale.

Serviciul Secret al SUA a confirmat decesul "cu mare tristeţe şi regret" într-un comunicat şi l-a descris pe bărbat drept "un profesionist dedicat de cel mai înalt ordin".

"Serviciul Secret mulţumeşte personalului medical din Scoţia, pe lângă membrii unităţii medicale a Casei Albe şi poliţiei scoţiene, care a oferit o îngrijire excepţională şi sprijin pentru un membru al familiei noastre", a mai menţionat instituţia.

Numele bărbatului nu a fost făcut pubic, pentru a da familiei timpul necesar pentru a-i anunţa pe ceilalţi.

Preşedintele Trump a plecat duminică de la Turnberry, decolând de pe aeroportul Prestwick spre Helsinki, Finlanda, unde a avut luni convorbiri cu preşedintele rus Vladimir Putin. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

3 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

4 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

5 Un articol despre ce se întâmplă în India...