Un al patrulea cadavru, al unui cetățean britanic, a fost găsit după naufragiul unei ambarcațiuni în Thailanda

Un al patrulea cadavru, al unui cetățean britanic, a fost găsit după naufragiul unei ambarcațiuni în Thailanda

Cadavrul unui britanic a fost găsit duminică, la trei zile după naufragiul unei ambarcațiuni în Thailanda în care și-au pierdut viața patru turiști, au anunțat autoritățile, citate de AFP.

Salvatorii au descoperit duminică dimineața cadavrul lui Jason Parnell, un britanic în vârstă de 46 de ani a cărui soție a supraviețuit accidentului.

Vasul s-a răsturnat joi după-amiază după ce a lovit o stâncă în timp ce încerca să acosteze la Koh Samui, o insulă turistică din Golful Thailandei.

O britanică de 28 de ani și o germană de 29 s-au înecat. Vineri dimineață a fost găsit și corpul unei tinere din Hong Kong, de 30 ani.

Căpitanul a fost inculpat vineri dimineață pentru "neglijență", poliția stabilind că acesta naviga prea repede în condițiile în care marea era agitată.

În momentul accidentului, 32 de pasageri și trei membri ai echipajului, în plus față de căpitan, se aflau la bordul ambarcațiunii. Patru turiști străini răniți au fost spitalizați, dar viața lor nu este în pericol.

La București, Ministerul Afacerilor Externe a informat că patru turiști români au fost răniți ușor în urma naufragiului, menționând totodată că Ambasada României la Bangkok continuă demersurile pe lângă autoritățile competente pentru a verifica dacă vreuna dintre victimele decedate deținea și cetățenia română.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Planeta sexuală Moldova / Agresoarea avea un cârnat pe care a încercat să-l introducă în vaginul femeii

2 Mariana Moculescu s-a pozat aproape goală, într-o poziție sexuală! Cică e bonus pentru fani....

3  Vlăduța Lupău, știți, aia despre care a întrebat Florin Călinescu ce a întrebat...

4 „Iubiți români, iubiți străini, nu conta, amanți să fie…” / Femeia asta e nimfomană?

5 „Nu va mai reveni pe teren”