Un american în stare de ebrietate a lăsat la restaurant un bacșiș de 1.000 de dolari, pe care a venit să îl recupereze a doua zi

Un american în stare de ebrietate a lăsat la restaurant un bacșiș de 1.000 de dolari, pe care a venit să îl recupereze a doua zi

Bee Anantatho, o femeie care administrează un restaurant din Edgewater (Colorado, Statele Unite), a avut în urmă cu câteva zile surpriza vieții: un client, prea generos pentru a fi treaz, a lăsat un bacșiș de 1.000 de dolari cash, la o notă de 67 de dolari, relatează directmatin.fr.

În pofida entuziasmului chelnerului care i-a adus banii, femeia a preferat să fie prudentă, neîmpărțind bacșișul între salariați, așa cum obișnuiește. Și bine a făcut fiindcă clientul a revenit a doua zi, la prima oră. El a spus că a fost beat cu o seară înainte și că nu și-a dat seama ce sumă a lăsat pe masă.

Din cauza alcoolului consumat, el a confundat bancnotele de 1 dolar cu cele de 100 de dolari. După ce și-a primit banii înapoi, bărbatul a lăsat totuși un bacșiș generos, de aproape 40 de dolari. Lui Bee Anantatho nu i-a părut rău, considerând că prin gestul ei a câștigat un client, încheie directmatin.fr .

AGERPRES/ (AS — autor: Lelia Bretan; editor: Mihaela Nicolaescu, editor online: Gabriela Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Noul Nostradamus” din Brazilia, profeție care dă fiori

2 Ce știe Fukuyama? / „Un colaps mult mai mare al Rusiei se va dezvălui în zilele următoare”

3 Familia de interlopi Kalu, tatăl și fiii care spărgeau dinții cu ciocanul de șnițele, în urmărire

4 VIDEO Europa se pregătește de război? Un tren plin cu tancuri se poloneze se îndreaptă spre graniță

5 Înlăturarea lui Putin de la putere este deja pregătită, spun serviciile secrete ucrainene