Un an de la moartea lui Bogdan Gigină; colegii îl vor comemora la locul accidentului

Un an de la moartea lui Bogdan Gigină; colegii îl vor comemora la locul accidentului

Mai mulți polițiști se vor întâlni, joi, la locul accidentului în care și-a pierdut viața Bogdan Gigină, pentru a comemora un an de la dispariția colegului lor, se arată într-un mesaj distribuit pe pagina de Facebook a Sindicatului Diamantul.

"Se împlinește un an de când ignoranța unor șefi a distrus vieți și ne-a arătat — pentru a câta oară — că noi, muncitorii, nu contăm. (...) În jurul orei 13,30, la Brigada Rutieră va fi adus un autocar pentru colegii care doresc să meargă alături de noi, cei care nu am uitat că în urmă cu un an de zile, pe o vreme ploioasă, un coleg a plecat în misiunea din care nu s-a mai întors. Autocarul ne va transporta la locul accidentului din str. Știrbei Vodă unde vom avea ocazia să aducem un omagiu colegului nostru Bogdan-Cosmin Gigină", se arată în mesajul de pe pagina de socializare.

Potrivit sursei citate, la ora 19,02, în stațiile radio, după un moment de reculegere, șeful Poliției Capitalei va rosti câteva cuvinte iar autospecialele Poliției bucureștene vor avea lămpile aprinse.

Bogdan Gigină a murit în seara zilei de 20 octombrie 2015 după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă din carosabil, în timpul unei misiuni de însoțire a coloanei oficiale în care se afla ministrul Afacerilor Interne de la acea dată, Gabriel Oprea.

Polițistul avea 28 de ani, era căsătorit și lucra de opt ani în Ministerul Afacerilor Interne.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski