Un angajat al Penitenciarului Bucureşti-Jilava - confirmat pozitiv la testul pentru coronavirus

Un angajat al Penitenciarului Bucureşti-Jilava - confirmat pozitiv la testul pentru coronavirus

Un angajat al Penitenciarului Bucureşti-Jilava a fost confirmat pozitiv marţi la testul efectuat pentru SARS-CoV-2, potrivit unui comunicat transmis, marţi, AGERPRES de Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP).

"Poliţistul de penitenciare a purtat, în executarea serviciului, echipament de protecţie (mască, mănuşi) şi nu a intrat în contact cu persoane confirmate sau suspecte. Testarea specifică a survenit ca urmare a prezentării unei stări febrile, simptomatologia indicată nemanifestându-se în timpul exercitării atribuţiilor de serviciu", precizează ANP.

În conformitate cu metodologia de intervenţie la nivel intern, s-a procedat la informarea Direcţiei de Sănătate Publică Ilfov şi, în prezent, se identifică posibilii contacţi ai angajatului, menţionează ANP.

Poliţistul de penitenciare se afla la domiciliu, conform planificării, din data de 13 aprilie, anunţă ANP.

"Până la acest moment, nu se înregistrează nicio altă confirmare de infectare cu virusul SARS-CoV-2 la Penitenciarul Bucureşti-Jilava", a adăugat sursa citată. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Rușii sunt „crăcănați”! / Exploziile de dimineață din Crimeea ar putea avea o importanță strategică majoră

2 ULTIMA ORĂ Rusia pregătește un atac masiv asupra Ucrainei din Belarus. Imaginile surprinse din satelit de pe aerodromul Zyabrivka

3 VIDEO Priviți, noi explozii în Crimeea!

4 „Mi-au măcelărit familia. Istoria se repetă pentru ultima oară”

5 BREAKING Ucrainenii au lovit o nouă bază aeriană rusească în Crimeea! / Ce avioane ar avea Rusia pe aerodrom