Un angajat de la Realitatea PLUS a murit la 46 de ani din cauza COVID-19. Focarul de la televiziunea lui Maricel Păcuraru nu e cunoscut de DSP București

Un angajat de la Realitatea PLUS a murit la 46 de ani din cauza COVID-19. Focarul de la televiziunea lui Maricel Păcuraru nu e cunoscut de DSP București

Un angajat din regia tehnică a televiziunii Realitatea Plus a murit din cauza COVID- 19. În vârstă de 46 de ani, el era internat la Terapie Intensivă, la Institutul „Matei Balș”. Bebe Stănuțiu avea 2 copii. Este primul deces de COVID- 19 confirmat în mass- media.

Anunțul conducerii postului de televiziune

„Anunțăm cu regret trecerea în neființă a colegului nostru Haralambie Stănuțiu, după câteva săptămâni de luptă cu un virus necruțător. Transmitem condoleanțe familiei și suntem alături de ei pentru pierderea suferită. Nu considerăm că am pierdut doar un coleg, ci un membru al familiei Realitatea.
Drum lin, Bebe!
Dumnezeu să te odihnească în pace!”

La jumătatea lunii septembrie, G4Media.ro a scris despre focarul de covid din regia tehnică a televiziunii Realitatea Plus, unde erau 13 cazuri confirmate, potrivit unor surse din companie. În 10 septembrie, Roxana Băncuță, directorul executiv al postului, confirmase pentru G4Media.ro că șase angajați ai postului sunt infectați, iar în 14 septembrie a refuzat să confirme numărul de 13 infectați, transmis de sursele G4Media.ro.

În 17 septembrie, când la Realitatea PLUS erau deja 13 cazuri, DSP București a răspuns la o întrebare adresată de G4Media.ro că ”la postul de televiziune Realitatea PLUS s-au înregistrat, până la data întocmirii prezentei adrese, un număr de două cazuri confirmate de Covid-19”.

În 18 septembrie, după ce G4Media.ro a revenit cu o nouă întrebare care cerea informații și despre eventuale cazuri ale unor salariați ai firmelor care dețin licența Realitatea PLUS, așa cum apar ele în documentele oficiale ale CNA, DSP București transmitea că ”Direcția de Sănătate Publică București nu a fost notificată de cele două firme sus-menționate (Realitatea Media SA și Geopol Internațional – n.red.) cu privire la apariția unor focare de Covid-19”.

Realitatea PLUS e controlată de Maricel Păcuraru, care a fost condamnat în trecut pentru corupție și a făcut închisoare.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Așa fac rușii cu răniții? / „Comandantul de batalion îl împușcă mortal”

2 VIDEO Hopa! Rușii au aruncat în luptă Terminator, noile mașini de sprijinire a tancurilor

3 Cât va rezista la suprafață? / Rusia a mai adus o navă purtătoare de rachete Kalibr în Marea Neagră

4 VIDEO Cacealmaua Eurovision / Momentul de consternare al prezentatoarei TVR când i s-a refuzat să anunțe în direct voturile juriului din România

5 De citit! / „Asta nu e idioțenie, ci sabotaj direct”