Un astrofizician a rămas cu 4 supermagneți blocați în nas după ce a încercat să inventeze un dispozitiv anti-coronavirus

Un astrofizician a rămas cu 4 supermagneți blocați în nas după ce a încercat să inventeze un dispozitiv anti-coronavirus

Un astrofizician a rămas cu 4 supermagneți blocați în nas după ce a încercat să inventeze un dispozitiv anti-coronavirus.

Un astrofizician australian a fost internat la spital după ce patru magneți i s-au blocat în nas în timp ce încerca să inventeze un dispozitiv ce oprește oamenii să-și atingă fața pentru a nu se infecta cu coronavirus, scrie Guardian.

Dr. Daniel Reardon, cercetător la Universitatea Swinburne din Melbourne construia un colier care scoate un sunet de alarmă în caz de contact facial. Astrofizicianul de 27 de ani, care studiază pulsarii și undele gravitaționale, spune că încerca să-și alunge plictiseala din timpul autoizolării cu patru supermagneți neodim.

”Am câteva echipamente electronice, dar nu prea am experiență sau cunoștințe privind realizarea de circuite electronice”, a reunoscut el, adăugând că ideea pe care o avea nu a funcționat, așa că a început să se joace cu magneții, punându-i pe loburile urechilor, apoi în nas și în afara lui.

Când i-a luat pe cei din afara nasului, cei din nări s-au blocat unul de altul. Din nefericire, cercetătorul a încercat să folosească celilalți magneți pentru a-i scoate.
Hospital record: Daniel Reardon’s discharge report after presenting at hospital with magnets stuck up his nose.
Pinterest
 Hospital record: Daniel Reardon’s discharge report after presenting at hospital with magnets stuck up his nose. Photograph: Supplied by Daniel Reardon

”La acest moment, partenera mea, angajată într-un spital, râdea de mine. Încercam să-i scot de acolo, dar este o margine la baza nasului de care nu puteau trece. După ce m-am chinuit 20 de minute, am căutat pe google problema și am găsit un articol despre un băiețel de 11 ani care a avut aceeași problemă. Soluția consta în și mai mulți magneți. Puși afară pentru a compensa atracția dinăuntru”, a povestit el.

”Când încercam să trag în jos încercând să-i scot, s-au lipit unul de altul și mi-au scăpat din mână. Iar cei doi magneți (de afară) au ajuns în nara stângă… La acest moment am rămas fără magneți”, a continuat el.

Înainte să meagă la spital, Reardon a încercat să folosească un cleștișor pentru a-i scoate, dar acesta se magnetiza: ”De fiecare dată când îl apropiam de nas, tot nasul se trăgea spre cleștișor, care se lipea de magnet. La acest moment totul devenise destul de dureros”.

”Iubita mea m-a dus la spitalul unde lucrează pentru că voia ca toți colegii ei să râdă de mine”, a mai spus el. La spital, o echipă de doi doctori i-au administrat anestezic și au scos cu mâna magneții din nasul lui Reardon.
 Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Un jandarm sibian de 43 de ani, coronasceptic, a murit după ce s-a infectat / Căpitanul Ionuț Câmpean, acum câte…

2 S-a ținut de cuvânt! Bolojan a tăiat joi jumătate din posturile de la CJ Bihor și desființează trei structuri …

3 FOTO Priviți unde și-a parcat mașina Nicușor Dan în prima zi de Primar General al Capitalei

4 VIDEO Primul Guvern USL s-a făcut în Dubai, pe marginea piscinei hotelului Atlantis / Scheletele lui Ponta și Gh…

5 Informație / Ludovic Orban nu va mai fi desemnat să formeze un nou guvern după alegerile din 6 decembrie