Un avion al Qatar Airways a fost forțat să aterizeze la mijlocul zborului din cauza unei femei care a aflat în timpul călătoriei că soțul o înșeală

Un avion al Qatar Airways a fost forțat să aterizeze la mijlocul zborului din cauza unei femei care a aflat în timpul călătoriei că soțul o înșeală

O femeie de la bordul unui avion Qatar Airways a facut atata scandal in momentul in care a aflat, la jumatatea zborului, ca sotul sau o inseala incat pilotul a trebuit sa faca o escala neanuntata, relateaza The Guardian.

Cuplul calatorea impreuna cu copilul din Doha spre Bali, Indonezia, unde aveau sa-si petreaca vacanta. In schimb, pe la jumatatea zborului, in timp ce sotul femeii dormea, aceasta a deblocat telefonul partenerului ei si a descoperit ca este inselata.

Femeia a inceput sa isi loveasca repetat sotul ceea ce l-a fortat pe capitanul aeronavei sa aterizeze in Chennai, India, pentru ca personalul de zbor nu a reusit sa restabileasca ordinea.

Membrii familiei au fost dusi la un centru de detentie de pe aeroport, intrucat nu aveau vize de India, apoi au fost urcati la bordul unui avion cu directia Kuala Lumpur.



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”