Un bărbat a folosit o soție falsă pentru a cere la tribunal divorțul

Un bărbat a folosit o soție falsă pentru a cere la tribunal divorțul

Un judecător canadian din Columbia Britanică a respins anularea unei căsătoriei, după ce a descoperit că „soția” care a depus mărturie în timpul procedurilor judiciare era o impostoare, notează Daily Hive.

Warren și Gina Zant s-au căsătorit pe 27 noiembrie 1999 și s-au despărțit la 15 martie 2016. Potrivit acordului de separare, Gina era beneficiara fondului de pensii a lui Warren Zant.

Cu toate acestea, un ordin de consimțământ pronunțat la 24 noiembrie 2021, care a anulat căsătoria, a făcut ca Gina să nu mai poată solicita aceste beneficii.

Când Pension Plan a informat-o pe Gina despre această realitate, aceasta a spus că nu și-a dat consimțământul pentru ordinul de anulare.

Anul trecut, soțul a depus o cerere la Curtea Supremă din Columbia Britanică din Kamloops, Canada, prin care solicita anularea căsătoriei, pe baza unei declarații a soției care susținea că nu își mai dorește o legătură legală cu Warren. Numai că la audierea a fost ținută de judecătorul Dennis Hori și a avut loc online. Atunci, bărbatul a fost însoțit de o impostoare, pentru că Gina Zant nu ar fi fost de acord niciodată cu anularea care aducea după sine și ștergerea beneficiilor financiare.

„În timpul audierii, persoana care s-a identificat ca fiind Gina Zant a confirmat că conținutul răspunsului la cererea sa este corect. Înainte de audiere, părțile au prezentat instanței un ordin de consimțământ care poartă semnăturile «Warren Zant» și "«Gina E. Zant»”, a spus judecătorul Hori.

Gina Zant l-a informat pe acesta că Warren nu i-a comunicat niciodată vreun act de procedură și că nu a fost anunțată de procedura de solicitare în fața instanței din data de 24 noiembrie. Ea a mai spus că semnătura de pe pagina doi a cererii, e-mail-ul și numărul de telefon nu erau ale ei.

La 2 martie 2022, Pension Plan, susținut de Gina, a solicitat anularea hotărârii de anulare. În ceea ce privește această cerere, adevărata Gina a participat la toate audierile.

Warren a încercat să își scuze incompetența juridică din cauza sănătății sale mintale, dar judecătorul a declarat că probele în sprijinul acestei afirmații nu erau fiabile și că martorii lui Warren nu erau credibili.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Picanterii ale escortelor despre mahării prezenți la Forumul de la Davos

2 VIDEO Cabaret în 1985 la barul Melody din Mamaia. În imagini apare și Viorel Păunescu

3 Noi amănunte din culisele „afacerii” fraților Tate

4 „Dacă tancurile ruseşti ar intra în Kiev, ar începe al Treilea Război Mondial”

5 Amantlâc cu iz de telenovelă / Oana Zăvoranu a chemat Poliția acasă, după ce a descoperit ce face Ashraf