Un bărbat a fost atacat de un crocodil pe strada inundată din fața casei, în timpul Uraganului Ida

Un bărbat a fost atacat de un crocodil pe strada inundată din fața casei, în timpul Uraganului Ida

Autoritățile din Louisiana cred că un bărbat a murit după ce a fost atacat de un crocodil pe străzile inundate din fața casei sale, relatează The Independent și

USA Today.

 

Uraganul Ida a adus provocat pagube "catastrofale" caselor din statul Louisina, a produs pene de curent, dar a și inundat străzile. Dincolo de aceste pagube vizibile, apele care umplu străzile aduc și alte pericole.

Oficialii spun că un bărbatul în vârstă de 71 de ani a fost atacat de un aligator pe străzile inundate din preajma casei sale luni. Soția bărbatului a văzut cum brațul acestuia a fost smuls de către crocodil. Femeia a reușit să îl tragă din apă pe niște scări, dar cât s-a dus să cheme ajutor și să aducă materiale de prim-ajutor corpul soțului său a dispărut în apă.

Oficialii se tem că bărbatul a murit.

Până acum două persoane au fost declarate decedate, după ce, însoţit de vânt care a suflat cu viteze de 240 km/h, uraganul Ida a lovit direct coasta statului Louisiana duminică.

Prima persoană a murit după căderea unui copac în aşezarea Prairieville, iar a doua în timp ce încerca să traverseze un drum inundat din New Orleans.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Zvonuri proaspete de la PNL și PSD...

2 Informații certe

3 Cum îl definește Sebastian Lăzăroiu pe „interlopul PNL”

4 Jigodia e nevaccinată! / Avocatul nu i-a dat voie să intre în sala de judecată

5 Doctor în științe medicale: Fără antibiotice și cortizon în doze maxime, pacienții din ATI mor