Un bărbat a fost „mâncat de viu de insecte și ploșnițe” într-o pușcărie americană

Un bărbat a fost „mâncat de viu de insecte și ploșnițe” într-o pușcărie americană

Avocatul familiei unui deținut din Atlanta cere demararea unei anchete penale, acuzând că bărbatul a fost „mâncat de viu de insecte și ploșnițe”. Lashawn Thompson, judecat ca fiind bolnav mintal, a fost plasat în aripa psihiatrică a închisorii.

Avocatul a publicat imaginile cu celula bărbatului găsit decedat FOTO BBC

Un bărbat care a murit într-o celulă din Atlanta a fost „mâncat de viu de insecte și ploșnițe”, a susținut avocatul familiei, publicând fotografii care arată corpul domnului Thompson plin de insecte.

Potrivit sursei citate, Lashawn Thompson a fost închis pentru o infracțiune și plasat în aripa psihiatrică a închisorii, după ce oficialii l-au judecat bolnav mintal.

Avocatul cere acum o anchetă penală și a spus reporterilor că un proces este pe rol. „Domnul Thompson a fost găsit mort într-o celulă murdară de închisoare după ce a fost mâncat de viu de insecte și ploșnițe”, a transmis avocatul, potrivit BBC.

De altfel, avocatul a mai susținut că „celula în care era găzduit domnul Thompson nu era potrivită pentru un animal bolnav. Nu merita asta”.

Potrivit unui raport al examinatorului medical din comitatul Fulton, bărbatul a fost găsit fără suflare în celula sa pe 19 septembrie, la trei luni după arestare, fiind declarat mort în urma încercărilor poliției locale și personalului medical de a-l resuscita.

Avocatul a mai susținut că dosarele închisorii arată că ofițerii de detenție și personalul medical au observat că starea de sănătate a bărbatului se deteriorează, dar nu au făcut nimic pentru a-i administra ajutor sau a-l ajuta în alt mod.

Raportul medicului legist a spus că a existat o „infestare severă de ploșnițe” în celula lui din secția de psihiatrie, dar a spus că nu există semne clare de traumă pe corpul bărbatului, cauza morții rămânând necunoscută.

Centrul de detenție a demarat o anchetă

Centrul de detenție a anunțat demararea unei anchete asupra circumstanțelor morții mărbatului.

În plus, 500.000 de dolari au fost investiți „pentru a aborda infestarea cu ploșnițe, păduchi și alte paraziți din închisoarea din regiunea Fulton”.

Închisoarea a actualizat, de asemenea, „protocoalele pentru rundele de securitate pentru a include abordarea condițiilor sanitare”, potrivit declarației.

„Ancheta în desfășurare examinează detalii cu privire la îngrijirea medicală acordată și, în cele din urmă, va stabili dacă în acest caz sunt justificate acuzații penale”, se arată în comunicatatul transmis.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...