Un bărbat a intrat cu maşina în sediul Partidului Social-Democrat din Berlin

Un bărbat a intrat cu maşina în sediul Partidului Social-Democrat din Berlin

Un şofer a intrat cu maşina în mod deliberat în sediul Partidului Social-Democrat (SPD) din Berlin duminică seara, după care a spus poliţiei că a vrut să se sinucidă, informează luni dpa.

Bărbatul, în vârstă de 58 de ani, a suferit răni minore în accident şi a fost dus la spital, a anunţat poliţia, adăugând că şoferul este cercetat pentru tentativă de incendiere după ce mai multe canistre de benzină şi sticle conţinând un lichid au fost descoperite în maşină.

Se pare că după impact maşina ar fi luat foc, imagini luate de la faţa locului arătând piese metalice şi husele de la scaunele maşinii topite.

Nu se ştie dacă în clădire avea loc un eveniment în momentul accidentului.

Partidul Social-Democrat a fost partener în guvernul de coaliţie condus de cancelarul Angela Merkel şi în prezent negociază cu Uniunea Creştin-Democrată (CDU) şi aripa sa bavareză Uniunea Creştin-Socială (CSU) în vederea creării unei alte 'mari coaliţii' după alegerile legislative din septembrie. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria