Un bărbat a murit după ce a folosit Superglue în loc de prezervativ

Un bărbat a murit după ce a folosit Superglue în loc de prezervativ

Un bărbat în vârstă de 25 de ani a murit după ce a folosit un lipici foarte puternic în timpul unei partide de sex cu prietena sa, pentru că au uitat să aducă un prezervativ, relatează The Sun. Cei doi au consumat droguri înainte de a folosi adezivul.

Salman Mirza şi logodnica lui erau dependenţi de droguri, iar după ce au consumat narcotice au decis să folosească un lipici puternic pentru a-i „sigila” bărbatului părţile intime în timpul actului sexual, pentru a evita o sarcină, potrivit unui ofiţer superior de poliţie din oraşul Ahmedabad.

Sursa citată spune că cei doi mai făceau şi alte tipuri de experimente, de exemplu au amestecat un agent de albire cu epoxidic pentru a-l inhala.

A doua zi, bărbatul a fost găsit inconştient în tufişurile din apropierea unui complex de apartamente de către un cunoscut al său.

Starea lui s-a deteriorat rapid şi a fost transportat de urgenţă la spital, unde a murit din cauza insuficienţei multiple a organelor, cauzată, se pare, de adeziv.

Rudele sale ar fi cerut o anchetă cu privire la moartea sa, deoarece cred că ar fi luat un medicament care i-a afectat sănătatea, iar lipiciul nu a făcut decât să agraveze situaţia.

Experţii au avertizat anterior bărbaţii să nu-şi „sigileze” penisul, după ce un produs alarmant, prezentat ca fiind „un mod mai convenabil şi mai puţin intruziv de a te acoperi”, a ajuns pe rafturi.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Dacă ies lovele, ești prietenul lui cel mai bun! Caracter zero”

2 „Rușine! Trădător de neam și țară!” / Românii, indignați după arestarea trădătorului care spiona pentru Rusia

3 Cum este posibil așa ceva? / Tribunalul București a suspendat recuperarea prejudiciului în dosarul lui Dan Voiculescu

4 VIDEO „Nu-mi vine să cred cât e de subestimat!” / Uimirea unui german care a vizitat Bucureștiul / Ce spune despre micii din Obor

5 Rusia modifică unilateral granițele cu două state NATO în Marea Baltică