Un bărbat aflat într-un autobuz descoperit s-a lovit cu capul de un pod, în Germania

Un bărbat aflat într-un autobuz descoperit s-a lovit cu capul de un pod, în Germania

Autobuzul a fost închiriat de o companie regională pentru organizarea unei petreceri cu ocazia unei zile de naştere. 12 persoane erau în autobuz în momentul incidentului.

În vehicul există semne care avertizează că statul în picioare este interzis, dar unul dintre invitaţi s-a ridicat de pe scaun înainte de trecerea pe sub un pod de sub autostrada A93 şi s-a lovit cu capul de structura de beton.

Autobuzul s-a oprit la apoximativ 300 de metri după pod, după ce şoferului i s-a atras atenţia că bărbatul german s-a rănit grav. Acesta a fost transportat la spital cu elicopterul.

Inspectorul de poliţie Florian Meier a declarat că mai multe persoane se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. În autobuz au fost găsite sticle goale de bere şi de şampanie, scrie Libertatea.

Şoferul autobuzului, în vârstă de 57 de ani, este anchetat de poliţie şi i-a fost deschis un dosar de vătămare corporală generală.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…