Un bărbat aflat într-un autobuz descoperit s-a lovit cu capul de un pod, în Germania

Un bărbat aflat într-un autobuz descoperit s-a lovit cu capul de un pod, în Germania

Autobuzul a fost închiriat de o companie regională pentru organizarea unei petreceri cu ocazia unei zile de naştere. 12 persoane erau în autobuz în momentul incidentului.

În vehicul există semne care avertizează că statul în picioare este interzis, dar unul dintre invitaţi s-a ridicat de pe scaun înainte de trecerea pe sub un pod de sub autostrada A93 şi s-a lovit cu capul de structura de beton.

Autobuzul s-a oprit la apoximativ 300 de metri după pod, după ce şoferului i s-a atras atenţia că bărbatul german s-a rănit grav. Acesta a fost transportat la spital cu elicopterul.

Inspectorul de poliţie Florian Meier a declarat că mai multe persoane se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. În autobuz au fost găsite sticle goale de bere şi de şampanie, scrie Libertatea.

Şoferul autobuzului, în vârstă de 57 de ani, este anchetat de poliţie şi i-a fost deschis un dosar de vătămare corporală generală.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Care sunt „șansele” de a fi mobilizat, în funcție de vârsta și pregătirea militară pe care le ai, dacă se sună mobilizarea generală

2 De unde vine expresia „Pe vremea lui Pazvante“. Filă întunecată din istoria Principatelor Române

3 Voi realizați că povestea asta este adevărată, s-a întâmplat în realitate?

4 Trebuie să citiți neapărat asta ca să vă dați seama în ce lume falsă trăim...

5 Zvonuri picante și speculații despre infidelitate și criză conjugală la vârful monarhiei britanice