Un bărbat care a protestat în faţa sediului PSD - amendat cu 1.000 de lei

Un bărbat care a protestat în faţa sediului PSD - amendat cu 1.000 de lei

Un bărbat care a protestat luni, în faţa sediului central al PSD, a fost amendat cu 1.000 de lei.

Jandarmeria Capitalei a precizat că acesta a fost sancţionat cu 400 de lei pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. "Întrucât a continuat activitatea ilegală, în baza art. 35 din Legea 550/2004, persoana a fost condusă la sediul secţiei de poliţie, unde a fost din nou sancţionată cu amendă în valoare de 600 de lei", a informat sursa citată.

Mai multe persoane s-au strâns, luni, în faţa sediului PSD din Şoseaua Kiseleff, pentru a protesta.

Un taximetrist, care a oprit pentru a discuta cu protestatarii, a fost şi el amendat de Poliţie pentru staţionare neregulamentară.

Bărbatul a oprit maşina în faţa sediului PSD şi a vorbit mai multe minute cu câţiva protestatari anti-PSD, iar un poliţist l-a anunţat că va fi amendat.

"În România să nu credeţi că va mai conduce cineva în afară de Partidul Social Democrat, fiindcă nu merită. (...) Ei îşi fac datoria. (...) Domnul Dragnea face ce trebuie să facă", a spus taximetristul.

Unul dintre protestatari i-a replicat că preşedintele PSD, Liviu Dragnea, este condamnat penal. AGERPRES/(A, AS - autor: Iulia Carciog, editor: Claudia Stănescu, editor online: Ada Vîlceanu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dovada măcelului din Ucraina / Ultimul a fost produs în 1961! / Da, Rusia chiar a scos de la „naftalină” depășitele tancuri sovietice T-62

2 Sunt „carne de tun”? / Soldații din „republicile populare” protestează contra comandanților ruși

3 ULTIMA ORĂ Prima evaluare independentă a pierderilor suferite de ruși în Ucraina!

4 Ucrainenii l-au ucis pe „comandantul Tik Tok”

5 VIDEO Noua realitate din Rusia...