Un bărbat cu dublă cetăţenie româno-maghiară, căutat pentru terorism,  reţinut în timp ce era cu oile pe câmp în Ungaria FOTO VIDEO

Un bărbat cu dublă cetăţenie româno-maghiară, căutat pentru terorism,  reţinut în timp ce era cu oile pe câmp în Ungaria FOTO VIDEO

Istvan Sz. E., în vârstă de 41 de ani, a fost arestat în timp ce se afla cu oile pe câmp, în Kutaso, judeţul Nograd (un sat mic cu circa 100 de locuitori). Un Tribunal din Ungaria îl condamnase în luna martie la 15 ani de închisoare, fiind al treilea inculpat în cadrul procesului Hunnia, însă acesta nu s-a prezentat la proces şi s-a ascuns, potrivit unui comunicat transmis joi de autorităţilr ungare, conform publicaţiei hvg .

Bărbatul lucra ca zilier la ferma de oi când poliţiştii i-au dat de urmă. Maşina acestuia fusese depistată în apropiere, ascunsă într-un tufiş, şi fără plăcuţă de înmatriculare.

Potrivit poliţiei, bărbatul cu dublă cetăţenie româno-maghiară era membru al organizaţiei numite Hunnia, de care se asociază o serie de infracţiuni violente comise în perioada 2007-2008.

Foto: Police.hu

Poliţistii au reuşit să descopere locaţia bărbatului pe data de 2 august şi au solicitat ajutorul Centrului de Combatere a Terorismului din Ungaria (TEK) pentru reţinerea acestuia.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Foarte interesante amănunte!

2 Misterioasa avere de milioane de dolari, moștenită de Anamaria de la Ionela Prodan. Sora a renunțat la bani

3 VIDEO „Batalioanele Bachus”, noua armată a lui Putin...

4 Rusia, o imagine cât o mie de cuvinte...

5 Bloggerii ruși descriu un scenariu pentru săptămâna viitoare, care implică atacuri nucleare asupra Ucrainei