Un bărbat de 63 de ani, reținut după ce a cheltuit bani de pe un card contactless găsit

Un bărbat de 63 de ani, reținut după ce a cheltuit bani de pe un card contactless găsit

Polițiștii au reținut un bărbat în vârstă de 63 de ani care ar fi cheltuit câteva sute de lei de pe un card bancar de tip contactless găsit, a informat, vineri, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București (DGPMB).

Bărbatul a fost reținut joi și este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de însușirea bunului găsit și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

Conform sursei citate, la data de 19 iulie, polițiști de la Secția 6 au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că persoane necunoscute au efectuat operațiuni de plată contactless, în valoare de aproximativ 800 de lei, la diverși comercianți din București, folosind cardul său bancar, pe care îl pierduse cu o zi înainte.

În urma investigațiilor efectuate au fost identificate magazinele în care au fost efectuate plăți neautorizate cu cardul victimei, ulterior fiind identificat și depistat bărbatul de 63 de ani, în sarcina căruia a fost reținută comiterea faptei reclamate, acesta fiind condus la sediul subunității pentru audieri. Cel în cauză, aflat în stare de reținere, urmează a fi prezentat magistraților, precizează DGPMB.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Premieră la Iași / Amanta cere daune morale de la soţie

2 Așa o fi?

3 Imaginea asta zace în căpuțul multor românași...

4 Fabrica de pitici pe creier a României / Păreloloaga Carmen Tănase, noi declarații imbecile despre vaccinați

5 Bă, ești nebun? / „Metoda rugăciunilor”, tactica prin care o bandă de „valori” a jefuit zeci de temple budiste d…