Un bărbat implicat în accidentul de marți soldat cu un mort, un rănit și mașini arse a fost reținut

Un bărbat implicat în accidentul de marți soldat cu un mort, un rănit și mașini arse a fost reținut

Un bărbat care a fost implicat în accidentul produs marți seară pe str. Baicului și soldat cu un mort, un rănit și mașini cuprinse de incendiu a fost reținut, în cauză fiind efectuate cercetări pentru ucidere din culpă, vătămare corporală și părăsirea locului accidentului.

Potrivit informațiilor furnizate de Brigada Rutieră a Capitalei, în urma cercetărilor efectuate în cauză sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, s-a luat măsura reținerii față de un bărbat în vârstă de 40 de ani.

"Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului. Având în vedere că cercetările sunt în desfășurare și că orice date referitoare la dinamica accidentului pot impieta asupra cursului anchetei, aceste informații vor face obiectul unei comunicări ulterioare", informează sursa citată.

O femeie de 35 de ani a murit iar alta, în vârstă de 18 ani, a fost rănită într-un accident petrecut marți seară pe str. Baicului, în urma evenimentului șase autoturisme fiind avariate, unele dintre ele luând foc .

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 VIDEO București 2024...

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...