Un bărbat învinuit de incendierea celor opt maşini din Capitală a fost reţinut

Un bărbat învinuit de incendierea celor opt maşini din Capitală a fost reţinut

Poliţiştii au reţinut un suspect învinuit de incendierea celor opt maşini din Bucureşti, acesta fiind un bărbat în vârstă de 45 de ani.

ISU Bucureşti - Ilfov a intervenit în noaptea de 31 martie spre 1 aprilie, în mod succesiv, în decurs de mai puţin de o oră, pentru stingerea unor incendii produse la autoturisme staţionate .

Primul incendiu a fost anunţat, prin numărul unic de urgenţă 112, în strada Gala Galaction, unde au fost găsite trei autoturisme care ardeau cu flacără, iar cel de-al patrulea era doar afectat de căldura degajată. În scurt timp a fost anunţat un incendiu similar în strada Petru Rareş, unde a fost identificat un autoturism distrus în proporţie semnificativă, iar cel de-al doilea era afectat în partea frontală. Următorul incendiu s-a produs în strada Nicolae Ionescu, la două autoturisme care ardeau cu flacără, pe o suprafaţă de peste 80% din caroserie.

Poliţia Capitalei a publicat ulterior, pe 5 aprilie, imagini de pe mai multe camere de supraveghere cu bărbatul care ar fi incendiat autoturismele , iar şeful Poliţiei Sectorului 1, comisarul-şef Ionuţ Dana, a făcut un apel către cetăţeni pentru a ajuta la identificarea autorului incendierilor. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...