Un bărbat, pentru prima dată la conducerea ediției britanice a revistei de modă Vogue

Un bărbat, pentru prima dată la conducerea ediției britanice a revistei de modă Vogue

Un bărbat, Edward Enninful, va prelua pentru prima dată conducerea ediției britanice a revistei de modă Vogue, a anunțat luni grupul american de mass-media Condé Nast International, care deține revista, citat de AFP.

Designerul Mary Katrantzou și Edward Enninful

Edward Enninful îi va succeda la 1 august Alexandrei Shulman, care deține postul de redactor-șef de 25 de ani.

De origine ghaneză, Edward Enninful și-a petrecut copilăria la Londra, unde, la vârsta de 16 ani, a început să lucreze într-o agenție de modeling, înainte de a deține diverse funcții la edițiile italiene și americane ale Vogue, a indicat revista.

Acest apropiat al celebrului supermodel britanic Naomi Campbell este din 2011 director de creație și de modă al revistei americane W, o altă publicație a grupului Condé Nast International.

Supermodelul Naomi Campbell și Edward Enninful

Numit de designer al anului în 2014 de către British Fashion Council și onorat în 2016 de către Regina Elisabeta a II-a, Edward Enninful este o figură influentă în lumea modei, a Hollywoodului și a muzicii, a declarat patronul grupului, Jonathan Newhouse.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”