Un bărbat s-a împuşcat, după ce s-a izbit cu maşina de o baricadă din proximitatea Capitoliului SUA

Un bărbat s-a împuşcat, după ce s-a izbit cu maşina de o baricadă din proximitatea Capitoliului SUA

În timp ce bărbatul ieşea din maşina lovită, aceasta a luat foc imediat după ora 4:00 dimineaţa, la intersecţia dintre East Capitol Street şi Second Street, a informat Poliţia Capitoliului SUA.

Individul a tras mai multe focuri de armă în aer de-a lungul East Capitol Street. Apoi, bărbatul s-a împuşcat. Nu au existat alte victime.

Întâmplarea a avut loc în spatele Curţii Supreme a SUA, în vecinătatea Capitoliului SUA. A fost demarată o anchetă condusă de Departamentul de Poliţie Metropolitană din Washington, care nu a oferit imediat identitatea bărbatului şi nici amănunte despre motivele sale.

„În acest moment, acesta nu părea să vizeze membri ai Congresului, care se află în concediu”, a menţionat Poliţia Capitoliului, conform Reuters .

Clădirea se află sub protecţie de la atacul care a avut loc la 6 ianuarie 2021 al susţinătorilor fostului preşedinte american Donald Trump, care protestau împotriva rezultatelor alegerilor prezidenţiale. În aceeaşi situaţie se află şi Curtea Supremă, mai ales după hotărârea de a anula dreptul constituţional la avort.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”