Un bărbat și o femeie, răniți după ce mașina în care erau s-a răsturnat într-o râpă în zona Transalpina

Un bărbat și o femeie, răniți după ce mașina în care erau s-a răsturnat într-o râpă în zona Transalpina

Doi tineri au fost răniți după ce mașina în care erau s-a răsturnat într-o râpă din zona Transalpina, bărbatul fiind transportat cu un elicopter SMURD la un spital din Craiova, iar femeia cu o ambulanță la o unitate spitalicească din Petroșani, a declarat pentru AGERPRES Ion Dodenciu, reprezentant al Salvamont Gorj.

El a precizat că incidentul s-a petrecut pe un drum lăturalnic, la circa doi kilometri de Transalpina. Dodenciu a menționat că șoferul prezenta traumatism toracic, leziuni la picioare și mâini, plăgi tăiate și contuzii la cap, iar soția lui avea plăgi tăiate și contuzii la cap, dar mai puțin grave.

Reprezentantul Salvamont Gorj a menționat că șoferul, atunci când a văzut că pierde controlul volanului, a sărit din mașină, încercând să se salveze. Dodenciu a spus că femeia purta centură de siguranță și că a rămas în automobil până când acesta s-a oprit.

"La orele 12,30 am primit apel la 112 că în zona Muntele Muntinu a avut loc un accident de mașină. Ne-am deplasat la fața locului un echipaj format din trei salvatori montani cu ambulanța din dotare (...) Am acordat primul ajutor", a spus Dodenciu.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Încep să apară dezvăluirile „hard” despre „fratele” Tate în presa tabloidă britanică

2 Pesedistul Bădălău despre șefa CNI: Fă, mânca-mi-ai …(cuvânt obscen)…dacă nu te calc în picioare, dacă nu îmi dai sala de sport.”

3 Cea mai tare imagine cu noul președinte al Cehiei!

4 Amantlâc cu iz de telenovelă / Oana Zăvoranu a chemat Poliția acasă, după ce a descoperit ce face Ashraf

5 Foarte interesant!