Un bebeluș a fost dezgropat la patru zile de la înmormântare după ce un trecător „l-a auzit plângând”

Un bebeluș a fost dezgropat la patru zile de la înmormântare după ce un trecător „l-a auzit plângând”

După ce și-au condus pe ultimul drum micuțul de doar trei luni, doi părinți din Santa Barbara au primit o oarecare rază de speranță. Un apropiat i-ar fi anunțat că în timp ce trecea pe lângă cimitir l-ar fi auzit plângând, relatează Mirror.

Micuțul fusese înmormântat duminică, 10 septembrie. foto pixabay (Arhivă)

Bebelușul a murit din pricina unei febre severe și a fost înmormântat duminică, 10 septembrie într-un cimitir din Proteccion, Honduras. Auzind cele relatate de apropiatul lor, părinții au exhumat joi, 14 septembrie, trupul copilului.

Imagini sfâșietoare arată cum cei doi membri ai familiei se roagă ca bebelușul să fie în viață. Durerea s-a citit pe fața lor atunci când au văzut că micuțul nu mișca. Dorind să se convingă de faptul că băiatul nu prezintă semne că ar fi în viață, l-au transportat la spital, unde li s-a spus pentru a doua oară că este mort.

Ulterior, unitatea spitalicească a returnat trupul neînsuflețit familiei, care l-a reîngropat.

Se presupune că bebelușul ar fi suferit de catalepsie, o tulburare neurologică care duce la rigiditate musculară și la pierderea temporară a capacității de a răspunde la stimuli externi. Deși este rară, aceasta poate fi un simptom al bolii Parkinson.

Catalepsia poate fi cauzată și de antipsihiotice sau poate surveni în urma anesteziei cu ketamină. În cazul în care un copil suferă de un episod de catalepsie, este posibil ca acesta să nu se miște timp de mai multe minute sau ore.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?