Un bordel din Viena oferă o jumătate de oră de sex gratis pentru o vaccinare

Un bordel din Viena oferă o jumătate de oră de sex gratis pentru o vaccinare

Un bordel din capitala Austriei vine cu o ofertă neașteptată pentru clienți. Conducerea stabilimentului a anunțat că oferă 30 de minute gratuite cu „o damă la alegere”, în cazul în care clientul se vaccinează anti-Covid la centrul din incinta bordelului.

Inițiativa bordelului vienez este o acțiune de marketing, dar se înscrie și în linia responsabilității pro-vaccinare. Prin comparație, Parlamentul României arată maximă iresponsabilitate de mai multe săptămâni, de când tot amână adoptarea legii privind introducerea certificatului verde.

Rata de vaccinare în Austria este printre cele mai scăzute din Europa de Vest, dar mult mai mare decât cea din România. Aproximativ 64% din cetățeni austrieci sunt vaccinați cu schema completă, iar cei fără certificat verde nu pot intra în cafenele, restaurante și saloane de înfrumusețare.

În acest context, bordelul din Viena oferă vaccinări împotriva Covid-19 și vouchere pentru o vizită gratuită celor care se vaccinează acolo, potrivit Sky News .

Fun Palast speră astfel să contribuie la creșterea ratei de vaccinare, dar și să-și mărească numărul de clienți, care s-a redus din cauza pandemiei.

După o doză de vaccin, vizitatorii primesc o sesiune gratuită de 30 de minute cu o fată la alegere. Bordelul încurajează bărbații și femeile să-l viziteze pentru vaccinări, în această lună.

„Din cauza pandemiei, am înregistrat o scădere cu 50% a numărului de clienți, iar cu această inițiativă sperăm să ne revenim”, a precizat Fun Palast într-un comunicat.

Un bărbat pe nume Gerhard, care a vizitat bordelul, a spus: „M-aș fi vaccinat oricum, dar noile restricții au accelerat puțin lucrurile. Și din moment ce un cunoscut de-al meu a organizat această acțiune, m-am gândit să merg. Cred că este în regulă să faci asta, pentru că aduce o contribuție în direcția dorită – aceea de a pune capăt pandemiei”.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu