Un cal a supraviețuit 21 de zile sub dărâmături după cutremurul care a devastat Turcia. Animalul a ieșit pe picioare din moloz VIDEO

Un cal a supraviețuit 21 de zile sub dărâmături după cutremurul care a devastat Turcia. Animalul a ieșit pe picioare din moloz VIDEO

Risc Seismic

Între timp, calul care a stat trei săptămâni sub dărâmături a fost tratat de către medicii veterinari și predat proprietarului său.

Calul a ieșit în siguranță de sub dărâmături FOTO: captură Twitter

Un cal a supraviețuit în mod miraculos cutremurului din Turcia. El a fost scos de sub dărâmături în ziua când s-au împlinit trei săptămâni de la catastrofa care s-a abătut peste Turcia.

El a fost descoperit după ce oamenii au auzit zgomote de sub ruinele unei clădiri și au săpat până au ajuns la cal, fiind folosit chiar și un excavator.

După cum se vede din imagini, animalul a stat sub moloz timp de 21 de zile și a ieșit pe picioarele sale, fiind scos în siguranță dintre dărâmături. El fost tratat de către medicii veterinari și predat apoi proprietarului său.

Sursa: adevarul.ro

Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...