Un cal de rasă aparținând lui Kadîrov a fost furat din Cehia

Un cal de rasă aparținând lui Kadîrov a fost furat din Cehia

Persoane necunoscute au furat un car de rasă aparținând liderului cecen Ramzan Kadîrov dintr-un grajd, a relatat presa cehă.

Liderul cecen e pasionat de cai FOTO ARHIVĂ

Este vorba de un armăsar pur sânge englez care a fost furat dintr-un grajd din satul Krabčice în noaptea de vineri spre sâmbătă, potrivit purtătorului de cuvânt al poliției.

Zazou face parte din herghelia lui Kadîrov - ale cărui bunuri din străinătate sunt înghețate din cauza sancțiunilor - și este estimat la circa 17.000 de euro.

Armăsarul are un semn caracteristic pe frunte în formă de stea. A participat la curse și se află în herghelia liderului cecen din 2012.

Nu este primul incident de acest fel. În ianuarie 2022 doi ruși au încercat să scoată cai din grajd dar au fost împiedicați.

Ramzam Kadîrov susține invazia declanșată de Valdimir Putin în Ucraina, iar forțele speciale din Cecenia, Așa-numiții „kadîroviți” sunt implicate în luptă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Procuror cu mașină de 180.000 € trecută în declarația de avere / Familiile din DNA: Cât se câștigă la „birourile Kovesi”, din România

2 Dezvăluirile scandaloase de acum 15 ani despre Coldea și Băsescu se cam adeveresc...

3 Justiția din Ro a luat-o razna? Cum este posibil așa ceva?

4 Misterele Budapestei / Un fost parlamentar Fidesz ar avea dovezi despre modul în care guvernul Ungariei s-a implicat în România și a finanțat aspirațiil…

5 VIDEO Imagini greu de privit cu un șofer de TIR român...