Un celebru youtuber a murit la 27 de ani. Boala cruntă de care suferea

Un celebru youtuber a murit la 27 de ani. Boala cruntă de care suferea

Înainte de a exista nenumărați utilizatori TikTok care să facă playback și să încerce coregrafii complicate pe hituri pop, a existat Keenan Cahill - extraordinarul artist de pe YouTube .

El a adunat milioane de vizualizări pe canalul său de YouTube, facând playback pe hiturile celor mai cunoscuți artiști. A reușit chiar să convingă celebrități , printre care Katy Perry și 50 Cent, să i se alăture.

Keenan Cahill a murit joi într-un spital din Chicago, a confirmat managerul său, David Graham, pentru CNN . El avea 27 de ani.

Tânărul suferea de sindromul Maroteaux-Lamy, o afecțiune care provoacă, printre alte simptome, mărirea organelor, pentru care a primit tratamente frecvente și a suferit mai multe operații. Potrivit conturilor sale verificate pe rețelele de socializare, el urma să fie supus unei operații pe cord deschis la începutul acestei luni.

„Au apărut complicații pe care nu le-a putut depăși", a precizat familia sa într-un GoFundMe organizat de mătușa sa și împărtășit, de asemenea, pe pagina sa de Facebook. Strângerea de fonduri a fost inițiată pentru a ajuta la plata cheltuielilor medicale și funerare ale lui Cahill.

Managerul lui Keenan, David Graham, a declarat pentru TMZ că acesta a suferit operația pe cord deschis pe 15 decembrie, dar au existat complicații în urma procedurii și a fost conectat la aparate.

Cahill a vrut să fie cunoscut pentru mai mult decât pentru simpla sincronizare a buzelor, și a lansat o piesă în 2013, ulterior devenind DJ și producător.

Keenan Cahill a murit FOTO Getty Images

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 Ce se întâmplă în China?

5 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!