Un cerb a fugit cu pușca vânătorului, în Cehia

Un cerb a fugit cu pușca vânătorului, în Cehia

Poliția din Cehia a anunțat marți că este în căutarea unui cerb care a fugit săptămâna trecută cu o pușcă, "din fericire descărcată", în coarne, potrivit AFP.

Cerbul a fugit cu pușca prinsă în coarnele sale în timpul unei partide de vânătoare în apropiere de localitatea Horni Plana (sud-vest).

"Cerbul a fost surprins de un câine. S-a ridicat și s-a repezit asupra vânătorului trecând prin fața lui și rupându-i mâneca stângă a hainei", a afirmat poliția regională, pe site-ul său.

"Pușca agățată pe umărul stâng al vânătorului, din fericire descărcată, a alunecat pe coarnele cerbului și a dispărut cu animalul", a adăugat poliția.

Un pic mai târziu, un alt vânător a afirmat că a zărit cerbul cu pușca în continuare agățată de coarnele sale la circa un kilometru de locul incidentului. Căutările efectuate în pădure nu au condus la niciun rezultat, pentru moment.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…