Un cetățean al Republicii Moldova a fost reţinut de forțele ruse în Herson

Un cetățean al Republicii Moldova a fost reţinut de forțele ruse în Herson

Este vorba de un șofer de camion din Republica Moldova, care transporta marfă. Bărbatul a fost reţinut de soldații ruși pe străzile orașului Kahovka, situat în Herson, regiune ocupată de Federația Rusă.

Un cetăţean moldovean a fost reţinut de forţele ruse în Herson Foto: Profimedia

Anunţul a fost făcut de reprezentanţii Poliţiei din regiunea Herson pe reţelele sociale. Potrivit acestora, viața conducătorului auto este în momentul de față în pericol.

,,În orașul Kahovka, ocupanții au reținut un cetățean al Republicii Moldova, implicat în transportul de mărfuri. Soldații ruși l-au oprit și și au deschis focul asupra camionului pe care-l conducea. Ocupanții au luat obiectele personale ale șoferului, iar acum nu-l lasă să plece. Există amenințare pentru sănătatea și viața lui”, au informat oamenii legii din Ucraina.

Am încercat să aflăm alte detalii despre incident, dar și despre șoferul capturat de la purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova, Daniel Vodă. Acesta a declarat, pentru ,, Adevărul”, că, deocamdată, cazul este în curs de documentare.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Scandal online / Denise Rifai contraatacă „sexual”: „Nu vă căutați acum în pantaloni căci nu veți găsi mare lucru!”

2 Alexandra Stan, în centrul unui scandal cu iz moral și sexual!

3 O imagine care va aduce gheață în chiloții multor pesediști...

4 Generalul Coldea, filat și fotografiat pe aeroportul din Geneva și în avion...

5 Simplă speculație de presă?