Un cetățean canadian, printre persoanele ucise în atentatul comis la Londra, anunță premierul Trudeau

Un cetățean canadian, printre persoanele ucise în atentatul comis la Londra, anunță premierul Trudeau

Un cetățean canadian se află printre cele șapte persoane ucise, sâmbătă noaptea, într-un atac comis de trei indivizi care au intrat cu o dubă în pietoni și apoi i-au înjunghiat pe alții pe Podul Londrei, a anunțat duminică premierul canadian Justin Trudeau, relatează Reuters.

*LIVE UPDATE Bilanțul atentatului de la Londra crește la șapte morți; patru francezi — răniți | Cei trei autori ai atacului au fost uciși de poliție (FOTO/VIDEO)

'Canada condamnă cu putere atacul fără sens care a avut loc noaptea trecută la Londra în care au fost uciși și răniți mulți oameni nevinovați. Sunt foarte îndurerat să aflu că un canadian se află printre cei uciși', a afirmat premierul Trudeau, potrivit unui comunicat.

Poliția britanică a descins la o adresă în East Ham, din capitala londoneză, a declarat duminică un fotoreporter al agenției Reuters, care a vorbit de o masivă desfășurare de forțe de poliție în jurul unei clădiri.

Anterior, poliția a arestat 12 persoane în zona Barking în legătură cu atacul comis sâmbătă noaptea la Londra soldat cu șapte morți și 48 de răniți .

AGERPRES/( AS — editor: Violeta Gheorghe, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...